Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
července

Jóga mezi květy - lehce dýchat, cvičit, jíst, žít...

Botanická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Červencová sobota 25. 7. bude od 10 do 16 hodin věnováná aktivnímu odpočinku.

Datum:25. 07. 15
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Pozdravte slunce mezi květy, naučte se relaxovat, protáhněte záda a zjistěte, jak díky józe získat krásnou a štíhlou postavu. Objevte tajemné Mohendžodáro a naučte se, jak připravit lehkou, zdravou, a nejen květinovou, stravu na léto, kterou můžete i ochutnat.

To vše pod dohledem zkušené lektorky Ivony Pobežalové a výživové poradkyně Štěpánky Fedoš Pflegerové, která vychází z dávného učení Ajurvédy a tradiční čínské medicíny. Abyste se mohli plně věnovat sobě a svému tělu, nechte děti v našem dětském koutku.

Akce se koná v Ornamentální zahradě, a proto bude pouze za příznivého počasí. V případě zrušení sledujte www.botanicka.cz a dozvíte se náhradní termín.
Po protáhnutí těla můžete relaxovat na lehátcích nebo dece, uspořádat si piknik a ochutnat vína z Vinice sv. Kláry.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Nádvorní 134
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: