Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Interaktivní hra ulicemi Prahy

Datum:21. 06. 15
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Den, kdy vystoupíte ze své každodenní rutiny. Den kdy si užijete mnoho zábavy. Den tak trochu jinak, který vás inspiruje. Ojedinělé zážitky. Nové informace o Praze. Den, kdy si vzpomenete na své dětství a už nikdy vaše dětské sny a radosti nepohřbíte.
 
Amazing Race či Šifra Mistra Leonarda v českém podání. Detektivka, ale k trestnímu činu nedojde. Bojovka, ale bojovat se nebude.

Pro koho je akce?

Na akci přihlašte sebe se svým týmem 3-7osob. Věkově není nijak specifikováno. Na akci se v minulosti účastnily jak miminka tak puberťáci. Ale akce se může účastnit i parta kamarádů bez dětí :). Tudíž různé věkové skupiny.
 
Jak dlouho akce trvá?
Trasa trvá zhruba 3hodiny, dlouhá cca 3km a vhodná pro kočárky.
 
Co s sebou?
Konkrétní seznam nutností s informacemi je zaslán zájemcům vždy 3dny před akcí protože se může lišit.
Většinou: kvalitní obuv, oblečení dle daného počasí, svačinu, pití, papír, tužku, týmově sladěnou "uniformu" (jak se odlišíte od ostatních kolemjdoucích? týmu?-např. stejné čepice, stejnou barvu oblečení atd.), maskota (plyšáka, oblíbenou figurku).
 
Kde je sraz?
Sraz stejně jako ostatní konkrétní info dostanete na vyžádání přímo do vaší soukromé zprávy či emailu.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: