Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
září

Porcuj chobotnici 2015

Prague Beach

zpět na výpis akcí
 

Jediný festival škol vaření

Datum:05. 09. 15
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: gastro|kurzy vaření, festivaly

Mysleli jste si, že upéct makronku nebo vyrobit sushi je něco složitého? Pojďte s námi navštívit I. ročník festivalu vysoké gastronomie PORCUJ CHOBOTNICI na Prague Beach a odhalte svět profesionálních kuchařů a kulinářských institutů v každém detailu. 

Kromě kuchařské exhibice a ochutnávky jídel a drinků ze všech koutů světa se můžete těšit i na širokou nabídku workshopů, ve kterých vám svá tajemství úspěšné přípravy nápojů a pokrmů prozradí nejen kuchaři, ale i barmani nebo samotní dodavatelé kvalitních potravin a delikates.

A něco navíc?
Celá sobota, která se ponese ve znamení vysoké gastronomie nabídne v prostředí Smíchovské pláže v Praze celodenní relax na fatboyích, koncert kapely ArtVox nebo třeba kuchařku "SEXY moderní česká kuchyně" od stejného produkčního týmu, který spolupracoval s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu na jeho bestsellerech "Poklady klasické české kuchyně", "Kouzlo kuchyně Čech a Moravy" nebo "Sushi doma krok za krokem" jako dárek u vstupu. 

Prague Beach
Tel: 774 108 602
Hořejší nábřeží 2
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: