Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
listopadu

Transmission

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Další Transmission v Praze! 

Datum:21. 11. 15
Cena:od 1 199 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

S potěšením vám oznamujeme, že termínem pro pražskou Transmission bude sobota 21. listopadu 2015. Omezený počet zvýhodněných vstupenek “Early Bird” bude v prodeji od pátku 27. března 2015.

Po loňské edici, která přivedla do pražské O2 areny návštěvníky  z více než 50 zemí, vytvoříme další zážitek – zbrusu novou ohromující show. Transmission je známá a uznávaná pro svou velkolepou produkci s obrovským pódiem, které se rozkládá na ploše více než 1000m2. Uchvátí vás také svým monstrózním sound systémem Funktion One, který je speciálně dovezen z Velké Británie za podpory výrobce. Díky tomu mají návštěvníci zaručený ten nejlepší možný zvukový zážitek. Pódium je vždy zaplněno desítkami vysoce kvalitních laserů v kombinaci s velkým množstvím těch nejlepších světel a stovkami metrů čtverečních LED obrazovek, CO2 a kanóny s konfetami, plameny a pyro efekty. Produkci Transmission se často podařilo překonat očekávání svých fanoušků a vytvořit zážitek, který návštěvníky naprosto ohromí.

V průběhu let se Transmission nesla v duchu různých témat jako např.: New World, Ancient Mysteries, Future Cities, Digital Madness, Spiritual Gateway, The Machine of Transformation nebo Seven Sins, abychom jmenovali alespoň některé. Hudebně tato témata většinou přivedl k životu sympatický a moc milý německo-americký DJ z Miami na Floridě, Markus Schulz, který pro Transmission vytvořil různé hudební hymny a byl již 10x součástí Line Upu. Dalším zlatým hřebem Transmission je Transmix, což je kompilace největších trance hitů z minulosti. Letošní téma noci a Line Up odtajníme později. Oznámení proběhne nejprve na každotýdenní Transmission Radio show, kterou můžete poslouchat každou neděli v 19:00 SEČ na DI.fm. Už nyní vám ale můžeme prozradit, že se opravdu máte na co těšit!

 

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: