Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
června

Prague riverside cross

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

2. ročník unikátního exhibičního slalomového závodu s biatlonovou střelnicí na vodě

Datum:16. 06. 15
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: sport|vodní sporty

2. ročník unikátního exhibičního slalomového závodu s biatlonovou střelnicí na vodě, nesoucí název Prague Riverside cross, který se koná dne 16.6.2015 od 15:00 h na pražské Náplavce u Jiráskova mostu v oblasti parníku Vyšehrad.

Prague Riverside cross je podpůrná a doplňková akce před SP v Tróji.

Závodního battlu se zúčastní 32 vrcholových závodníků, držitelé medailí z Letních Olympijských her a Mistrovství světa z celkem jedenácti zemí světa. Budou mít před sebou start ze třímetrové startovní platformy, následně slalom mezi pěti brankami, střelbu laserovými zbraněmi na terče a slalom zpátky. Střelbu musejí samozřejmě absolvovat z kajaku.

Závodníci budou nejprve seřazeni podle současného rankingu do kvalifikačních jízd. Následně již v duelovém souboji – battlu, budou postupovat ti nejlepší až do finále. Všichni návštěvníci se tak mohou těšit na napínavý exhibiční souboj, kde dochází k častým kolizím a tím to se tato akce stává divácky velmi atraktivní.

Jako třešinku na dortu si pořadatelé pro diváky připravili zapojení šesti vrcholových sportovců z jiných disciplín, kteří budou absolvovat stejnou trať jako kajakáři.

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: