Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Zlomvaz Festival

Divadlo DISK

zpět na výpis akcí
 

Součást Pražského Quadriennale 2015.

Začátek:18. 06. 15
Konec:28. 06. 15
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla


Zlomvaz Festival bude letos zcela výjimečně součástí Pražského Quadriennale, největší světové akce v oblasti scénografie.

Jádrem letošního Zlomvaz Festivalu je divadelní přehlídka, během které se v divadle DISK a studiu Řetízek představí na třicet studentských představení včetně inscenací divadelních škol z Brazílie, Thajska nebo například Jižní Koreje. Zároveň se zúčastní i tradiční partneři festivalu - brněnská JAMU, bratislavská VŠMU a AKU z Banské Bystrice.

Součástí přehlídky budou letos také Pouliční představení, která se budou odehrávat na Jungmannově náměstí po celou dobu trvání festivalu a jejichž aktéry budou rovněž studenti vysokých uměleckých škol z celého světa.

Zlomvaz Festival organizují v letošním roce studenti 2. ročníku divadelní produkce na DAMU ve spolupráci s Pražským Quadriennale a se studenty z DePaul University v Chicagu a britské The Royal Central School of Speech and Drama.

DAMU bude během Zlomvazu zároveň místem setkání pro studenty, kteří přijíždějí na PQ. Oficiální program festivalu tak doplní otevřený bar na střeše DISKu a po desáté hodině také koncerty a DJs na půdě divadelní školy, ale také v Containnallu, Cihelná 4.

Více informací na: www.zlomvaz.cz nebo https://www.facebook.com/ZLOMVAZ

Divadlo DISK
Tel: +420 234 244 254
Karlova 26
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: