Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
května

Hurá na fotbal - Premiérový víkend

Intersonic spol. s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Největší fotbalové dobrodružství jaké jste kdy viděli!

Začátek:21. 05. 15
Konec:24. 05. 15
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina pro děti|

Amadeo už od malička trénuje se svými kamarády fotbal. Myslíže, že běhá po trávníků? Omyl! Jeho spoluhráči jsou sedm palců veliké figurky a hřištěm fotbalový stůl.

Mimo to pracuje v malém baru v zapadlé vešničce a je zamilovaný do Laury, své nejlepší kamarádky. Je však natolik stydlivý, že se bojí otevřít své srdce. Jak čas plyne, vyroste z něj nejtalentovanější hráč ve stolním fotbálku všech dob.

Jednoho dne se ale staně něco, co navždy změní jeho dosud poklidný život. Do vesnice se vrátí Ace, nejlepší světový fotbalista, a chce odvetu za jedinou porážku, kterou kdy utrpěl. Bez varování nechá zničit fotbalový stůl, zdemolovat bar a chystá se srovnat vesnici se zemí. Amadeo se zlomenou duší nad ruinami uroní slzu, která přivede k životu figurky z jeho milovaného fotbálkového stolu a tím odstartuje neobyčejné dobrodružství.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: