Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
dubna

Testování kolečkových bruslí K2 pro veřejnost

Usedlost Ladronka

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si v Praze zabruslit a vyzkoušet ZDARMA nové modely kolečkových bruslí K2!

Datum:18. 04. 15
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: sport|ostatní

Patří jízda na kolečkových bruslí mezi vaše oblíbené sportovní aktivity a plánujete letos pořízení nových bruslí? Nebo s inline bruslením teprve začínáte a hledáte ty správné brusle pro vás? Ať již patříte mezi zkušené bruslaře nebo bruslaře začátečníky a plánujete letos koupi bruslí nebo si chcete jen vyzkoušet brusle legendární značky K2, zveme vás na největší letošní testování kolečkových bruslí K2 v Praze.

Ve spolupráci s evropskou centrálou a oficiálním zastoupením značky K2 Sports pro Českou republiku jsme pro vás připravili unikátní možnost vyzkoušet si celou řadu modelů z nové kolekce pro rok 2015. K dispozici bude více než 100 párů testovacích bruslí, a to včetně ochranného vybavení (helmy, chrániče). Na své si přijdou i rodiny s dětmi. Pro děti chystáme celou řadu soutěží, věcné výhry a další bohatý program.

Kdy: sobota 18.4.2015 od 10:00
Kde: park Ladronka, Praha 6


Nezapomeňte si vzít s sebou:
2 doklady prokazující vaši totožnost (občanský průkaz, řidičský průkaz atd.) pro zapůjčení bruslí

Rezervace termínu pro zapůjčení bruslí K2:
Pokud chcete mít jistotu, že budeme mít pro vás vybraný model a velikost bruslí připravenu v okamžik, kdy si brusle budete chtít vyzkoušet, doporučujeme si zarezervovat přesný čas, model a velikosti bruslí. Stačí nám napsat na info@give.cz nebo zavolat na tel. číslo 606 356 488 a termín si zarezervovat.

Usedlost Ladronka
Tel: 606 356 488
Ladronka
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: