Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přijďte se inspirovat v oblasti živé stravy! Praha se stanem dějištěm největšího festivalu rawfood ve světě.

Začátek:06. 06. 15
Konec:07. 06. 15
Cena:od 190 Kč
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: gastro|festivaly

 

Po úspěšném prvním ročníku RawFestu se mohou příznivci živé stravy těšit na pokračování. RawFest 2015, jehož pořadatelem je česká společnost Lifefood, bude dvoudenní – potrvá od 6. do 7. června, přesouvá se na ostrov Štvanice v Praze.

Raw food neboli živá strava je nejnovější trend v gastronomii a získává si čím dál více příznivců. Objevte i vy chutě a zdravotní benefity živé stravy!

To nejlepší ze světa raw food, celodenní raw "vaření" s nejlepšími mistry kuchaři, smoothies, superfoods, čerstvé lokální i exotické ovoce. Přednášky, umělecké a sportovní workshopy, koncerty, tombola, soutěž o nejlepší raw food pokrm, bio a eko výrobky, zábava pro děti celý den. 

V průběhu dne budete moci přihlížet raw „vaření“, nechat si udělat smoothie na míru a zvolit Zlatou dobrawtu, nejchutnější jídlo dne. V přednáškovém stanu mnoho zvučných jmen naplní touhu po informacích ohledně raw food, v areálu budou probíhat malířské workshopy nebo intimnější hudební dílny.

Důležitou součástí programu je jeho sportovní část, kdy se budete moci zapojit do sportovních workshopů počínaje jógou a konče speciálním bodyrock workoutem, zahrát si na provazochodce nebo se pokochat sportovní exhibicí.

Na děti čeká bohatý program vytvořený ve spolupráci s oblíbeným Zeměrájem, např. olympiáda zvířátek, střelba z luku, tvoření bosýma nohama, puzzle, hry a hlavolamy, cesta za pokladem nebo třeba oblíbené hraní s mega bublinami. 

Živá strava je čím dál oblíbenější koncept stravování, kdy jídlo prochází tepelnou úpravou do 42 °C takže maximum výživných hodnot zůstává zachováno. 

Speciálně kvůli RawFestu přijede do České republiky poprvé jedna z největších průkopnic živé stravy Mimi Kirk a světový šampion ve freestyle parkuru Tim Shieff. Předprodej vstupenek běží prostřednictvím sítě SMS ticket a Ticketstream – zvýhodněné vstupenky jsou k dostání do 30. dubna 2015.

 

 

 

Lifefood Czech Republic
Tel:
Štvanice
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: