Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
května

Nespavost - Premiéra!

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

Netradiční inscenace je společným dílem čtyř výrazných režisérů, jejichž tvorba je s MeetFactory již dlouhodobě spojena.

Datum:14. 05. 15
Cena:200 Kč
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla

Příběh bezejmenné ženy, která se v noci místo spánku věnuje četbě klasické literatury. Její noční výlety za Tolstého Annou Kareninou či Sexusem Henryho Millera, kterým postupně čím dál víc propadá, ji přivádějí až na samý pokraj života a smrti. Zároveň se jí však podaří nahlédnout vězení, ve kterém dosud, ač zaopatřená, svobodná a spokojená, dobrovolně žila.

Každý ze čtyř režisérů, kteří se podíleli na tvorbě, mají ve své části svým divadelním jazykem zprostředkovává jinou část tajemného i temného světa literatury, do kterého se hlavní hrdinka propadá.

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: