Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
června

Jógové dny dobrých skutků v Praze

Česká federace jógy

zpět na výpis akcí
 

Milovníci jógy se mohou těšit na předsavení, koncert a Pozdrav slunci. 

Datum:21. 06. 15
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: sport|jóga

Evropská federace jógy ve spolupráci s Českou federací jógy, již podruhé pořádá velké evropské představení Jógové dny dobrých skutků v Praze. Všichni milovníci jógy se mohou těšit na představení, koncert a Pozdrav slunci, který ukončí art joga similiris.

Dne 21. června 2015 se bude konat velké pouliční jóga představení Jógové dny dobrých skutků. Začátek je v 18.00 hodin.

Představení shromáždí velký počet účastníků, instruktorů jógy a praktiků z Evropy, občany a návštěvníky Prahy. Vezměte si s sebou podložku, pokud ji máte a připojte se! Seriál Pozdrav slunci ukončí art joga similiris, který v sobě spojuje senzibilituu jogy a umění pohybu.

Večerní část představení, vystoupení kirtanové skupiny Samadhi, se bude konat ve stejný den od 20:00 hodin v budově bývalého kláštera u kostela svatého Michala v Melantrichově ulici č. 17b (vstup z průchodu do Michalské). Nevšední hudba pochází z indické tradice.

Účast obyvatel Prahy v představení je zdarma, taktéž i účast ve večerní části představení a koncertu.

Velké evropské představení Jógové dny dobrých skutků si klade za cíl podporovat lidské hodnoty a zdravý životní styl prostřednictvím fyzické aktivity a cvičení. Toto je třetí rok v řadě, kdy je evropské představení pořádáno s úmyslem, že každý rok přibudou další evropská města a větší počet účastníků.

Česká federace jógy
Tel: 773 661 206
Náměstí republiky
Praha 1, 111 24
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: