Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
dubna

Cirkus Bombastico

Bajkazyl

zpět na výpis akcí
 

Jeden z nejmenších cirkusů na světě.

Datum:11. 04. 15
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Cirkus Bombastico Praha kroutí již svou 17 sezónu.
Jméno dostal náš cirkus po svém “principálovi” Frederiku Bombastico, svtěoznámém umělci, artistovi, ohňovém muži a kamarádu s velkým srdcem a dlouhými vousy.

Cirkus Bombastico Praha je složen ze tří, na sebe navzájem působících, doplňujících se a vztahujících se, subjektů:

- Bombastico familie (Bombi, Barbsine, jejich děti Babo a Bara), která za námi jezdí z Německa
- týmu 4 terapeutů (psycho..,arte...,drama..., muziko...) a "cirkusáků" (Beate, Radka, Viktor a Jana)
- skupiny “cirkusáků”, kteří se ve svém životě potkali s duševními potížemi, které jim přinesly mnoho komplikací a - ne vždy příjemných - senzací a atrakcí (Roman, Andrea, Ondřej, Míla, Lenka, Ála, Honza, Marta, Karel, František a další….)

Smyslem naší činnosti je umožnit lidem, kteří jsou nějakým způsobem (nejčastěji duševní nemocí) stigmatizováni, rozvinout svůj potenciál, který z různých důvodů nemohou či neumějí využít. Pomáháme všem zúčatněným zprostředkovat zážitek, že mohou společně tvořit, být bezpečně sami se sebou (ve své jinakosti či stejnosti) a něco druhým darovat – kontakt, zkušensoti, dovednost, atd..Naše 17-tiletá zkušenost nám potvrzuje, že být spolu a tvořit prostřednictvím cirkusu je dobrá a smysluplná cesta.

Bajkazyl
Tel:
Rašínovo nábřeží,
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: