Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
dubna

Easter Shogaze - Virginia Wing /Uk

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

Halucinogenní pop z Anglie

Datum:06. 04. 15
Cena:od 150 Kč
Čas:19:30 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Stereolab třetího tisíciletí“, z jejichž sonické palety si sedla na zadek nejprestižnější hudební periodika NME, Loud and Quiet, Clash nebo The Quietus. Předskakovat bude domácí shoegazový objev DIV I DED, nominovaný na cenu Vinyla.

Halucinogenní pop, co svými sonickými krásami spolkne čas. Alespoň se to tak jeví, když se posluchač nechává unášet proudem ozvěn, rozostřených kytar, schizofrenních dvojhlasů a vesmírné elektroniky – totiž fragmentů, jež média v zápalu ovací odkázala na vlivy skupin Cluster, This Heat, Warpaint a především Stereolab. Kapela z jižního Londýna Virginia Wing ale svým debutem Measures of Joy odkazuje na úzkost a odlidštěnost toho reálného každodenního světa.

 

Palác Akropolis
Tel: 296330911
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: