Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
března

Postelové kino: Prázdniny v Římě s Audrey Hepburn

Ponec > Bar Klub

zpět na výpis akcí
 

Klasika všech romantických komedií.

Datum:23. 03. 15
Cena:150 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Zašli jste si někdy do kina a chtěli jste si lehnout do postele, nechat si přinést kávu a možná nějakou další drobnost? Prostě si užít kino v leže? K tomu vzniká koncept postelového kina v divadle Ponec.

Stačí přijít včas, zabrat si postel či gauč (pro jednoho i pro páry), uvelebit se a užít si projekci v leže…

Prázdniny v Římě (1953, USA / Itálie)
10 nominací na Oscara. AUDREY HEPBURN získala sošku Oscara za nejlepší herecký výkon. Aneb: Trocha sentimentu. Hodně romantiky. Dostatek humoru. Hrdinkou je půvabná mladá princezna Anna (AUDREY HEPBURN), následnice trůnu, která přijíždí na státní návštěvu do Řima, vzepře se panovnickým povinnostem a vydá se do nočních ulic Říma. Najednou se ocitne v bytě novináře (GREGORY PECK). Ten ji následující den chce využít pro bombastickou reportáž a představit Řím trochu jinak.

Ponec > Bar Klub
Tel: 222 721 531
Husitská 24A
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: