Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
března

Febiofest Music Fest

FEBIOFEST

zpět na výpis akcí
 

Každý z osmi večerů bude stylově monotematický a bude věnován jednomu hudebnímu žánru. 

Začátek:20. 03. 15
Konec:27. 03. 15
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Mezinárodní filmový festival Praha – Febiofest letos představuje novou koncepci hudebního doprovodného programu Febiofest Music Fest, který se bude konat denně od 20. do 27. března v industriálních prostorách garáží kina CineStar Praha – Anděl, Radlická 3179/1E, Praha 5 ve 3. podzemním patře.

Začínáme pop music a přes večery věnované hip hopu, jazzu, world music nebo taneční hudbě se postupně dostaneme k rock´n´rollu, punku a ska.

Seznam účinkujících v roce 2015 vzbuzuje respekt a nabízí pestrý mix mladých a perspektivních kapel v kombinaci se zavedenými jmény jednotlivých žánrů jakými jsou Vladimír 518, Luboš Andršt, OHM Square, Jablkoň, Čankišou, Hentai Corporation, Matěj Benko Quintet s Ondřejem Rumlem, Zoči Voči, Atmo Music, Smola a Hrušky a další. Je to záruka, že pokud si divák zvolí večer, kdy navštíví MFF Praha - Febiofest i podle svých hudebních preferencí, neodejde s prázdnou, i kdyby vstupenky na filmová představení byly vyprodány.

Vstup na Febiofest Music Fest, na kterém v průběhu osmi večerů vystoupí celkem 33 kapel, hudebních projektů a DJů, je pro veřejnost ZDARMA!

Program zde.

FEBIOFEST
Tel: 221 101 111
Radlická 3179/1E
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: