Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
dubna

Velká jarní cyklojízda Blankou

Pražské cyklojízdy

zpět na výpis akcí
 

Na kole přes hlavní město

Datum:16. 04. 15
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: sport|běh a kolo

Svištíváte si rádi po Praze na kole, koloběžce, tříkolce, ďáblovo prkýnkách, bruslích, samochodkách nebo jiných přibližovadlech na vlastní pohon a přijde vám to úplně normální? Pak se nepromeškejte příležitost přidat se k tisícům stejně smýšlejícím na tradiční Velké jarní cyklojízdě!

Je to potvrzené, POJEDEME BLANKOU. Abychom však předešli možným komplikacím, detailnější vedení trasy raději neprozradíme. Prostě přijďte na start.

Největší akce svého druhu je každoročně nejen oslavou svobodného pohybu, ale i manifestem našeho přání po dostupnějším a bezpečnějším bezmotorovém pohybu městem, vybídnutím k širší diskusi o cyklodopravě jako o efektivním a ohleduplném způsobu dopravy i podporou těm, kdo se za městskou cyklistiku perou na úřadech.

Sejdeme se ve čtvrtek 16. dubna v 18.30 na náměstí Jiřího z Poděbrad, odkud záhy vyrazíme. Budeme následovat zatím přísně utajovanou trasu (na kterou si možná budeme muset trochu posvítit), po níž asi ve 20.30 dojedeme do cíle v Holešovické tržnici na parkoviště u haly 26. 

Poprvé se také had cyklojízdy stane pojízdným orchestriónem: stovce z vás na startu zapůjčíme přenosné "hrací skříňky" od od firmy TDK, která je hlavním partnerem letošní jízdy. Tito dočasní DJové je připojí ke svým mobilům a budou moci oblažovat okolí svým hudebním vkusem! Uvidíme, kolik z nich jízdu dokončí.

Naše sluchovody potěší i následný koncert (vystupující bude brzy upřesněn) a DJ Radia 1. 

Jakékoliv projevy originality od kostýmů po vozítka, stejně jako účast seniorů a rodin s dětmi, jako vždy vítáme! 

Vstupné na afterparty konané v hale 26 je pro účastníky cyklojízdy dobrovolné (dostanete razítko). Vybírat se začne až pro nově příchozí ve 22.00.

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: