Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Velikonoční trhy Praha

Taiko, a.s.

zpět na výpis akcí
 

Velikonoční nálada v centru Prahy

Začátek:21. 03. 15
Konec:11. 04. 15
Čas:14:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, lifestyle| Nakupování

Paprsky slunce už pomalu začínají probouzet přírodu a značí příchod jara. Nejkrásnější jarní svátky – Velikonoce – můžete prožít na Staroměstském a Václavském náměstí na tradičních Velikonočních trzích už od 21. března. První jarní den s sebou přinese řemeslné výrobky, lahodný trdelník, vynikající domácí uzeniny, malovaný medový perník, voňavé beránky a mazance.

Obě náměstí i náměstí Republiky před Palladiem se promění v rozkvetlou zahradu, ve které se líhne jaro. Nejmenší potěší pestré slepičky, neposedná kuřátka a barevné kraslice.

I letos se návštěvníci trhů dočkají programu, o který se postarají folklorní soubory, taneční školy, mažoretky, nebo základní umělecké školy. Trhy s programem jsou pro vás připraveny až do soboty 11. dubna.

Taiko, a.s.
Tel: 244 462 193
Praha 1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: