Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
března

The Subways

Fléda

zpět na výpis akcí
 

Jedna z nejdivočejších britských kytarovek na prknech Flédy!

Datum:07. 03. 15
Cena:od 490 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

The Subways patří mezi nejoblíbenější kapely na festivalech a teď si je konečně můžete užít v klubové atmosféře. Jejich koncerty jsou jedinečné. I ty, kteří běžně stojí vzadu s rukama založenýma na hrudi, dokáží Subways strhnout do kotle svou neopakovatelnou energii a přímočarostí. 

Kapela vydala na začátku února nové album, takže se bude jednat o českou živou premiéru nových nahrávek. Nové album znamená i novou éru kapely. O desku se totiž kompletně postará lídr kapely Billy Lunn, který si vzal na starost celou její produkci. 

Přesto kapela nic neztratila na zvuku, dynamice ani hitovosti, která je pro ni typická už od roku 2005. Tehdy Billy, Charlotte a Josh vlétli na hudební scénu ve věku pouhých 16 let. The Subways pronikli do světa hity jako „Rock & Roll Queen“,“We don’t need monkey to have a good time“ nebo „Oh, Yeah!“. 

Jako support Subways se v Brně představí australská partička DUNE RATS​, která vás rozehřeje se songy z jejich debutového alba. Svou hudbu označují jako dunecore stoner pop, což je něco mezi punkem a popem. O solidní warm-up tedy nebude nouze. 

Příležitost zahrát si před The Subways získají i zástupci českého indie elektropopu. Tuzemská čtveřice s názvem Nano vám naservíruje hlavně silné kytarové melodie s melancholickým elektronickým nádechem. 

Fléda
Tel: 533 433 432
Štefánikova 24
Brno, 60200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: