Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
března

St. Paddy's Day Party @ La Loca MUSIC BAR & ...

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

zpět na výpis akcí
 

St. Patrick's Day Party @ La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

Datum:17. 03. 15
Cena:99 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| party a kluby, zábava - ostatní,

Věříte, že už je tomu rok, co jsme slavili Den svatého Patrika?

Po roce je tady čas, kdy si můžete užívat života plnými doušky a navíc si přitom vychutnat nebezpečně dobré zelené pivo! La Loca pořádá další tematickou party ke Dni svatého Patrika. A budeme slavit ve velkém stylu!

Na co se můžete těšit?

Skvělá zábava, tematické dekorace, dobrá hudba, speciální nápojový lístek a padesát odštínů zelené. Hadů se bát nemusíte. Patrik nám je odsud vyhnal.

O dávku kvalitní irské hudby se postará skupina SHANNON. Jejich písně dokáží strhnout dav, přimět k tanci a jejich melodie vás nabijí energií. Tato kapela opravdu ví, jak to chodí. Dohromady se dali v roce 1999 a v roce 2008 projeli Irsko od Dublinu až po Galway. Díky dlouholeté zkušenosti budete mít pocit, jako byste se ocitli na "Smaragdovém ostrově".

Pro více informací o SHANNON, prosíme navštivte odkaz: http://www.shannon.cz/

Jako překvapení večera vystoupí mnoho talentovaných tanečníků, kteří předvedou ty nejautentičtější irské tance! Kromě naší party je můžete vidět už od 17:00 na hlavním nádraží. Více informací zde: https://www.facebook.com/events/409662432541949 PS: NEZAPOMEŇTE! 17. března jsme všichni Irové!

Party začíná ve 20:00

Vstupenky: předprodej 99 Kč / na místě 150 Kč

Předprodej probíhá na www.laloca.cz

La Loca MUSIC BAR & ...
Tel: 221 595 364
Odborů 4
Prague, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: