Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
března

Tvrdý/Havelka s kapelou Co ty jsi zač?

ARCHA+

zpět na výpis akcí
 

host: Golden Diskó Ship (Berlin/DE)  

Datum:18. 03. 15
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba


Projekt “U nás v garáži” na motivy jednoho období českého undergroundu, nové vlny a punku vzbudil minulý rok ohlas i dlouhé diskuze. Co jsou zač? Dvě výrazné osobnosti české hudební scény Václav Havelka, kytarista a zpěvák kapely Please The Trees a producent Martin Hůla alias Bonus se po práci na soundtracku k filmu Listopad rozhodli zakomponovat motivy českého undergroundu do svých současných hudebních představ. Jejich radikální a přitom velmi jemné elektronické pojetí bylo nominováno na cenu Vinyla.

V rámci svého jediného pražského vystoupení před festivalovou sezónou představí Tvrdý/Havelka za doprovodu kapely svoje radikální cover verze, doplněné o nové skladby, které nenajdete na albu “U nás v garáži”, remixy a nový videoklip. Jako host vystoupí berlínská hudebnice Golden Diskó Ship se svou novou deskou Invisible Bonfire.

Album “U nás v garáži” vydalo Polí5/Indies Happy Trails
Projekt ukončuje svoji činnost v září 2015.

ARCHA+
Tel: 221 716 111
Na Poříčí 26
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: