Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
března

Lovci a oběti - Premiérový víkend

A-Company CZ

zpět na výpis akcí
 

Film je inspirován skutečnými příběhy a životními situacemi, ve kterých se může ocitnout kdokoliv z nás.

Začátek:26. 03. 15
Konec:29. 03. 15
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Hlavním hrdinou tohoto příběhu je Jakub (Martin Kraus), který se rozhoduje, co udělá se svým životem. Jeho start do života není však jednoduchý a hned na začátku se nejen svojí vinou, ale i určitou naivitou dostane do finančních problémů.

Co máte dělat, když se ocitnete v nekonečné spirále dluhů? Jak se zbavit exekutora, jak vyřešit podraz drsného lichváře s pekelnými úroky, které ze dne na den narůstají?

Pod nátlakem téměř neřešitelné finanční situace udělá Jakub jednoho dne krok vedle – krok za hranu zákona. V tu chvíli začíná jeho běh o život. Jakubovy problémy se dotknou i jeho rodičů (Karel Heřmánek st. a Veronika Freimanová), kteří s dnešním světem nemají žádnou zkušenost. Rady, které mu mohou dát jsou nanic, protože o dnešním  světě  nevědí skoro nic. Pomocnou ruku se Jakubovi snaží podat i jeho kamarádi. Jediný, kdo mu v této situaci ale opravdu může pomoci je mafián s ostrými lokty a neskutečně dlouhými prsty - jeho „Anděl strážný“ (Tomáš Hanák) se svými všehoschopnými lidmi.

A protože životní zoufalec Jakub je opravdu magnetem na problémy, sáhne si na dno i na poli lásky.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: