Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
února

Valentýnský víkend na minigolfu 1+1 zdarma

Prague Glow Golf

zpět na výpis akcí
 

Pozvěte svoji drahou polovičku na minigolf ve tmě!

Začátek:14. 02. 15
Konec:15. 02. 15
Cena:200 Kč
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: sport|golf a minigolf

Oslavte s námi Valentýna a pozvěte svoji drahou polovičku na minigolf ve tmě, první UV neonový adventure minigolf. Při koupi jednoho lístku máte druhý zdarma a ještě jeden nápoj dle Vašeho výběru v ceně.

Glow in the dark minigolf je také známý jako černý minigolf (black light mini golf). Ve zkratce lze říci, že pravidla hry jsou stejná, ale atmosféra se dramaticky změní, když se obyčejné bílé žárovky nahradí fluorescenčním černým světlem. Tato jednoduchá záměna vytvoří nezapomenutelný zážitek. Hra sama o sobě má stejná pravidla jako ostatní adventure minigolf : umístit míček do jamky pomocí co nejméně úderů.

Tradiční minigolfové hřiště má 18 jamek, ale hřiště s 9 , 12 nebo 15 jamkami nejsou vyjímkou. Naše hřiště má 18 jamek. Historie Prahy a její památky jsou hlavním tématem hřiště Prague Glow Golf. Během hry tak můžete vidět nejznámější Pražské památky nebo scény z dějin Českého národa.

Snažili jsme se vybrat vzdělávací přesto zábavné a zajímavé okamžiky dějin. A právě na to jsme nejvíce hrdí - propojení vzdělávání , zábavy a sportovní aktivity v jeden nezapomenutelný zážitek.

Otevírací doba: 
So-Ne: 10:00 - 21:00

 

Prague Glow Golf
Tel: 723 658 293
Opatovická 18
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: