Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Mistroství ČR v freestyle frisbee - netradiční podívaná!

Začátek:21. 02. 15
Konec:22. 02. 15
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: kultura| sport|ostatní

O víkendu 21. - 22. února 2015 se ve sportovní hale Základní Školy Petřiny - Jih uskuteční otevřené Mistrovství České republiky ve freestyle frisbee - Frisbeer Cup 2015.

Frisbeer Cup 2015 je již devátým ročníkem tohoto turnaje a navazuje na tradici a mimořádné úspěchy předchozích ročníků. Je koncipován jako Czech open, tedy otevřený turnaj, kterého se mohou zúčastnit i hráči ze zahraničí. Ti uvedenou možnost rádi využívají a organizátoři letos opět očekávají účast alespoň pěti desítek hráčů z celého světa. Tradičně nejsilnější zastoupení budou mít Itálie a Německo a již nyní je potvrzena účast několika světových šampionů z USA. Českou republiku bude reprezentovat cca 15 hráčů.

Frisbeer Cup patří mezi přední světové turnaje, soustředí se na něj maximální pozornost hráčů i fanoušků freestyle frisbee. Od roku 2010 je Frisbeer Cup největším halovým turnajem ve freestyle frisbee na světě. Od letoška navíc pražský turnaj získal od mezinárodní asociace status PRO, což znamená, že hráči získají více bodů do světového žebříčku. Tento status staví Frisbeer Cup na úroveň např. Mistrovství Evropy nebo legendárního turnaje Paganello, což jen dokazuje, že se jednu z nejprestižnějších soutěží ve freestyle frisbee vůbec.

Finálová kola proběhnou v neděli 22. února přibližně od 12 do 17 hodin. Během odpoledne se postupně představí ty nejlepší soutěžní dvojice a trojice vzešlé ze sobotních kvalifikačních kol.

Pro diváky bude připraven bohatý doprovodný program, který umožní vyzkoušet si různé hry s létajícím diskem, soutěžit o zajímavé ceny nebo zhlédnout exhibice dalších špičkových českých sportovců. Za zmínku stojí zejména Honza Weber, sedminásobný mistr světa ve footbagu, který předvede svoji freestylovou show s hackysackem i fotbalovým míčem. 

Frisbeer Cup je také ideální přiležitostí pro začínající hráče freestyle frisbee. Chcete naučit základy tohoto sportu? Pak jsme tu pro vás. Přijďte na Frisbeer Cup a naši borci vám ukážou, jak na to. K dispozici bude také shop, kde si můžete rovnou koupit freestylové disky a další vybavení.






 
Česká federace frees...
Tel:
Šantrochova 1800/2
Praha 6, 162 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: