Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Opening Krispol Store

Krispol Store

zpět na výpis akcí
 

 Slavnostní otevření dílny a showroomu motýlkářů z Krispol Store 

Datum:03. 03. 15
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Česká značka specializující se na handmade výrobu designových pánských motýlků a doplňků.

Krispol Store poskytuje moderním gentlemanům možnost dotvářet svůj osobitý styl právě díky originálním doplňkům, jakou jsou vázací motýlky, kapesníčky či brože do klopy. Při své práci máme nejraději právě proces výroby, kdy nejdříve navrhneme design látky a poté když se pod našima rukama rodí nový produkt. Každý náš produkt je jedinečný, protože veškeré naše zboží je vyráběno ručně. A není krásnější pocit, než když je jednotlivý produkt dokončen a může začít žít svůj „život“.

Jednou z našich vizí je naučit také české může, že vázací motýlek je stejnou nedílnou součástí šatníku, jako je kravata. Někteří muži se bojí vázacího motýlku, protože ho jednoduše neumí uvázat. A proto se snažíme bořit tento mýtus, jelikož vázání motýlku není o nic těžší než vázání kravaty.

Krispol Store
Tel:
Mánesova 58
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: