Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Na motorky tradičně do Holešovic! Tradiční veletrh Motocykl společně s výstavou motocyklových staveb a přestaveb Bohemian Custom Bike.

Začátek:05. 03. 15
Konec:08. 03. 15
Cena:od 100 Kč
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání|veletrhy

Budoucnost se stává realitou a Vy můžete být u toho! Vůbec poprvé v České republice budete moci spatřit na vlastní oči drahokam mezi motocykly a tozbrusu novou Kawasaki model Ninja H2R. Pro svoji českou výstavní premiéru si Kawasaki vybrala právě výstavu Motocykl v pražských Holešovicích. Ninja H2R s přeplňovaným motorem je skutečným skvostem mezi motocykly. Budete mít tak na výstavě Motocykl tu čest seznámit se se strojem o výkonu více než 300 koní!

Těšte se též na expoziciDucati. S velikou radostí nám totižDucatipotvrdila, že vůbec poprvé v Čechách, a to na výstavě MOTOCYKL 2015, Vám, fandům, představí novouMultistradu 1200 Sa 1299 Panigale S. A chybět nebude ani DucatiScrambler.

Prostě už teď je jasné, že to v pražských Holešovicích bude žít! Své novinky tedy rozhodně představí Ducati, Yamaha, Kawasaki, Harley-Davidson, Husqvarna a spousta dalších.

V Levém křídle Průmyslového paláce budou mít letos hlavní slovo rozhodně café racery. Uvidíte motocyklové „modly“ jako Vincent NorVin, HRD Vincent Black Shadow, Velocette Venom Clubman či Norton Manx.

Těšíme se na Vás! Více informací najdete na www.motocykl-praha.cz, www.bcbike.cz či Facebook Veletrh Motocykl a Facebook Bohemian Custom Bike.

Incheba Praha spol. ...
Tel: 220103112
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: