Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
srpna

Čajomír Fest 2015

Čajomír o.s.

zpět na výpis akcí
 

Festival oslavující čaj a kulturu s ním spjatou.

Datum:23. 08. 15
Cena:od 120 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| zábava - ostatní, gastro| čajovny

Čajomír fest je inspirovaný tradičním korejským festivalem, sletem čajových škol. V roce 2009 Čajomír založil tradici setkání milovníků tohoto nápoje na Starém purkrabství v národní kulturní památce Vyšehradě. Každoročně festival navštíví kolem 7 tisíc milovníků tohoto nápoje z celé ČR, Slovenska, Polska a dalších zemí Evropy. Čajomír představuje jedinečnou atmosféru světa – čajoven, čajových mistrů, čajových dovozců, keramiků, umělců i konzumentů, kterým je inspirací k tvorbě a životu rostlina s názvem Camelia Sinensis. Zakoupením degustační pásky podpoříš realizaci festu.

V neděli 23. srpna od svítání do úsvitu se na magickém Vyšehradě uskuteční 7. ročník mezinárodního festivalu čajového umění Čajomír fest 2015. Své si užijí čajoví amatéři i zkušení a dlouholetí milovníci tohoto zdravého nápoje. Dramaturgie festivalu představuje každému návštěvníkovi tradiční a moderní nápoje z čajů a bylin z celého světa. Koupí Degustační pásky za 150 Kč podpoříte realizaci celé akce a zároveň můžete naplno využít připraveného degustačního a workshopového programu. V předprodeji na Vstupenkov.cz zakoupíte pásku již za 120 Kč.

Od 10 hodin začíná hlavní program, kdy se otevřou festivalové čajovny, u kterým můžete s degustační páskou volně ochutnávat čaje připravované festivalovými čajovnami z České republiky. V průběhu dne jsou pro hosty nachystány workshopové dílny určené pro celou rodinu. Pod vedením zkušených lektorů budete bubnovat, malovat, zpívat, tančit, meditovat a celý den si hrát.

Vyšehrad
Tel: 724301207
V pevnosti 159/5b
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: