Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
února

Komentovaná prohlídka výstavy PRAHA: plánování a roz...

Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy

zpět na výpis akcí
 

Proč se musí Praha přestat rozrůstat do okolní krajiny? Dozvíte se v Sále architektů.

Datum:04. 02. 15
Čas:17:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní

Jak zajistit příjemnější ulice, náměstí a parky? K čemu je dobré kompaktní město krátkých vzdáleností? To vše se dozvíte na další komentované prohlídce v Sále architektů určené všem, kdo se zajímají o rozvoj města. Výstavou PRAHA: plánování a rozvoj metropole v 21. století provedou architekti Jaromír Hainc a Marek Kundrata z IPR Praha.

Mezi zásadní dokumenty strategického a územního plánování se kterými se můžete na výstavě seznámit patří Duch plánu - 10 tezí pro Metropolitní plán, Koncept odůvodnění Metropolitního plánu a Strategický rámec spolu s dokumenty, které se zaměřují na rozvoj veřejných prostranství – Manuál tvorby veřejných prostranství, návrh Strategie rozvoje veřejných prostranství hl. m. Prahy a Koncepci pražských břehů.

Sál architektů
Tel:
Staroměstské náměstí 1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: