Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
března

Art Prague 2015

Kafkův dům

zpět na výpis akcí
 

Přehlídka současného výtvarného umění, která trvá až do neděle 29. března

Začátek:24. 03. 15
Konec:29. 03. 15
Čas:17:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Vychutnejte si umění plnými doušky. Předešlé úspěšné ročníky prokázaly životaschopnost této akce, kdy má návštěvník možnost v časovém úseku jednoho týdne zhlédnout originální díla až 250 autorů. Přibližně 30 galerií nabídne díla téměř všech výtvarných oborů - malba, kresba, grafika, socha, umělecké sklo, instalace, videoprojekce aj.

Čtrnáctý ročník ART PRAGUE bude mít zvláštní specifikum:

nově přicházíme s konceptem postupného propojováni České republiky se zahraniční uměleckou scénou. Jako první jsme zvolili scénu německou. K participaci byli vyzváni tamní umělci, galerie, ale i firmy, které mají zájem stát se součástí této umělecké přehlídky. V rámci přehlídky se budou konat diskusní panely za účasti odborníků a umělců jak z České republiky, tak i z Německa.

Cílem je podpořit vztahy mezi oběma zeměmi na poli výtvarného umění, rozšířit vzájemnou podporu uměleckých projektů a zvýraznit roli Prahy v evropském výtvarném kontextu. V dalších ročnících se uvažuje o spolupráci s uměleckou scénou v Rakousku, dále Francii a Holandsku.

Kafkův dům
Tel:
Nám. Franze Kafky 24/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: