Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Den virtuálního létání a řízení letového provozu.

Datum:24. 01. 15
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

"Každý pilot je pilot s velkým P": V letištním salónku budou připraveni piloti se simulátory nejrůznějších typů letadel od jednomotorové vrtulové Cessny až po velikány typu Boeing 747. Každý, koho uvidíte za obrazovkou počítače, bude připojen do sítě VATSIM. Abychom Vám nabídli to nejlepší, tak se v Praze potkáte s virtuálními piloty, kteří přesně ví co dělat a jak řídit svůj velký či malinký stroj. Ale není to podmínkou. Zaměstnáme také pár nováčků, abyste zjistili, že to není vůbec tak těžké, jak to na první pohled může vypadat. Koneckonců, v budově budou dva simulátory připraveny pouze pro vás - návštěvníky. Zkusíte přistát třeba s Airbusem A320?

Letiště Václava Havla
Tel: 220 111 888
K Letišti 6
Praha 6, 160 08
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: