Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jedinečný projekt, který spojí umění a gastronomii!

Datum:19. 02. 15
Cena:2 900 Kč
Čas:19:02 - 22:00
Kategorie: kultura| gastro|ostatní

Pop-up se uskuteční na tajném místě, o kterém se hosté dozvědí až přes SMS v den eventu. I menu zůstává do poslední chvíle tajné. Půjde o šestichodové menu, které připraví šéfkuchař SaSaZu Shahaf Shabtay! Kromě toho čekají hosty v průběhu celého večera různé formy umění, hudby a happeningů.

SaSaZu je pražská restaurace známá zejména pro milovníky asijské kuchyně. Projekt Pop Food Art organizuje společně s Forbidden Taste, první pražskou pop-up restaurací. Ta spolupracuje se šéfkuchaři a organizuje večeře na místech, kde není běžné jíst. Třeba uprostřed skateparku, v bývalé trafostanici nebo na pódiu divadla.

Dostat se na Pop Food Art je možné jedině přes rezervační formulář na webu Forbidden Taste. Jeho vyplnění ale účast na pop-upu nezaručuje. Počet míst je limitován a hosté proto musí napsat, proč by organizátoři měli pozvat právě je, nebo třeba jaké jídlo by bylo jejich poslední, pokud by byl za hodinu konec světa. Šedesát z nich bude pozvaných na akci Pop Food Art 19.2.2015 v 19:02.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: