Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Do nového roku vás vítáme s novým konceptem výstavy, který vás doufám zaujme.

Začátek:09. 01. 15
Konec:15. 02. 15
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Jedná se o prodejní výstavu současných uznávaných umělců, které galerie GUD pro vás speciálně vybrala především s ohledem na děti a jich vnímání. Jedná se o obrazy s “GUD pozitivní energií”, které v rámci vnitřního světa vašeho bytu či domu budou pozitvně ovliňovat nejen vás, ale i vaše děti. Název  …. jsem tu s tebou není náhodný. Jde o to, že děti velmi intezivně vnímají prostředí ve kterém vyrůstají včetně umění, které mají jejich rodiče na zdech. Jsou to obrazy, které pak s nimi jdou celým životem, protože to je ten obraz se kterým vyrůstaly. Proto tyto obrazy jsou nejen dobrou finanční investicí, ale hlavně velkým vnitřním přínosem.

Celá výstava je doplněna o interaktivní prvky pro děti i dospělé, takže se budete i bavit, jak jste u nás zvyklý. Máme otevřeno od 9.1. 

GUD Galerie umění pr...
Tel: 732513559
Nám. Franze Kafky 24/3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: