Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Izrael - země kontrastů

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Přednáška ve spolupráci s časopisem National Geographic.

Datum:28. 01. 15
Cena:40 Kč
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: poznání|ostatní

Zdař bůh, Salam Alejkum, Šalom. Všechny tyto pozdravy běžně zaslechnete za zdmi starého Jeruzaléma. Jak spolu ve svaté zemi vycházejí příznivci všech tří největších monoteistických náboženství na světě? Jakou zemí je vlastně Izrael a které zdejší město je pravým protipólem Jeruzaléma? Kde visí na zdi Masaryk a jak dlouho vydržíte v Mrtvém moři? To všechno se dozvíte na přednášce Michaela Fokta. Navíc se ještě podíváme i do země cedrů – Libanonu, který s Izraelem sice sousedí, věci tu však plynou trochu jinak.
Přednáší Mgr. Michael Fokt. Jeho reportáže ze života zvířat i lidí získaly několik cen v soutěži profesionálních fotografů Czech Press Photo včetně prvního místa, ceny Zlaté oko v kategorii Příroda, ceny dětí UNICEF či cen za nejpůsobivější makrofotografii. 

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: