Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
února

Carnevale Praha 2015

Carnevale Praha

zpět na výpis akcí
 

Karneval o jakém se vám ani nesnilo v ulicích Prahy.

Začátek:06. 02. 15
Konec:17. 02. 15
Čas:12:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, hudba zábava|

Projekt Bohemian Carnevale navazuje na historické výpravné alegorické slavnosti, pořádané na území Čech. Jejich počátek sahá do období středověku a tyto každoročně se opakující proslulé oslavy probíhaly až do nedávné minulosti. Projekt Bohemian Carnevale je znovuzrozením tohoto fenoménu oslavujícího lidskou radost a pospolitost. 

Vyvrcholení celoročního programu projektu se jmenuje Carnevale Praha a probíhá v masopustní době. Jednotlivé akce se konají na veřejných prostranstvích, v palácích, muzeích, galeriích, divadlech, školách a dílnách, ale také v restauracích či obchodech...

Festival Carnevale Praha (Masopust pražský) je barvitou přehlídkou našich báječných nápadů, jedinečných  schopností, rafinovaných chutí a oslňující kreativity.


 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: