Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
prosince

HC Sparta Praha - HC Slavia Praha

Sportovní hala FORTUNA

zpět na výpis akcí
 

Přijďte ji zafandit do holešovické Tisport areny. 

Datum:26. 12. 14
Cena:od 120 Kč
Čas:18:20 - 22:00
Kategorie: sport|lední sporty

Tipsport extraliga ledního hokeje je nejvyšší hokejovou soutěží v České republice. Hraje se od sezony 1993/1994, kdy po rozdělení Československa navázala na společnou federální ligu. Ta se hrála s jedinou přestávkou v době druhé světové války nepřetržitě od sezony 1936/1937.

Extraligu hraje čtrnáct týmů, které se v základní části soutěže střetávají čtyřkolově každý s každým, a to dvakrát na svém ledě a dvakrát na půdě soupeře. Po odehrání všech 52 kol základní části získává její vítěz Prezidentský pohár a následuje vyřazovací část.

Týmy na prvním až šestém místě postupují přímo do čtvrtfinále, týmy na sedmém až desátém místě spolu hrají o účast v něm v předkole. Poslední čtyři týmy spolu hrají o umístění, poslední dva poté padají do baráže proti dvěma nejlepším týmům 1. ligy, tedy druhé nejvyšší soutěže. Vítěz play off získává Pohár T. G. Masaryka.

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: