Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
prosince

Vánoční exkurze

Letiště Václava Havla

zpět na výpis akcí
 

Podívejte se na starty a přistávání letadel zblízka, odmrazování letadel a provoz na odbavovacích plochách.

Datum:27. 12. 14
Čas:10:00 - 11:00
Kategorie: poznání|ostatní

Během vánočních svátků mohou zájemci o netradiční zážitky zavítat do zázemí Letiště Praha v rámci mimořádných exkurzí, které se budou konat v dopoledních i odpoledních hodinách. Jejich účastníci poznají místa, která nejsou běžně dostupná. Z několika desítek metrů budou přihlížet startům a přistáním letadel a v tomto ročním období mohou zhlédnout nejen celoroční provoz na odbavovacích plochách, ale také odmrazování letadel před odletem či neustálý pohyb strojů na úklid sněhu.

Sváteční exkurze již tradičně zahajujeme na sv. Štěpána (26.12.)  a pokračujeme každý den vánočních prázdnin až do 30.12., kdy uzavřeme rok večerní prohlídkou.

Letiště Václava Havla
Tel: 220 111 888
K Letišti 6
Praha 6, 160 08
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: