Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
března

Festia vs Unique

Hany Bany club

zpět na výpis akcí
 

V prostorách klubu Hany Bany proběhne v březnu monstrozni akce.

Datum:13. 03. 15
Cena:150 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Na třech scénách si budete moci vychutnat:

EDM - prostory klubu Hany Bany (Unique festival)
Djs: Richard Reynolds, Chris Sadler, Bon Finix, Mike M, Jaquillin, Michele Cavalletto, Markus Delaricca, Andre, Medic, Sunbeam

TECH HOUSE, TECHNO - garáže Kongresového centra (Festia Toxic stage)
Djs: Enrico, Dzejar, Orbith, Golpe, KIFLI, Mylo, La Dela, Finidi, P-jay vs. Mark Evill, Subgate

HOUSE, DEEP HOUSE - prostory klubu CHILL Lounge (VIP zone) 
Djs: Cidoo, Peet Sanders, Berisha vs. The Cirkus, Rio vs. Tibiza, Billy Bright, Nicolas V, Zendi vs. Wulky, Tokátko

-------------------------------------------------------------------------------
Pamatuješ si na akce konané v garážích Kongresového centra? Pojďme si společně 13. března 2015 připomenout jejich výtečnou atmosféru a mejdan až do ranních hodin. Tato akce vznikla ve spojení festivalů Festia a Unique a bude se odehrávat na 3 scénách, z nichž každá ponese svůj styl hudby.

Na Unique stage, která bude umístěna v klubu Hany Bany, uslyšíte nejnovější EDM počiny od pověřených DJs jako jsou Chris Sadler, Bon Finix, Mike M, Richard Reynolds, Michele Cavalleto, Markus Delaricca, Andre, Jaquillin a Medic.

Příznivci nekompromisního Techna a Tech housu si přijdou na své v prostorách garáží Kongresového centra na stage s názvem Festia Toxic Stage, kterou obsadí pánové Enrico, Džejár aka Roger Venzent, Orbith, Golpe, Kifli, Mylo, Finidi, La Dela, P-Jay, Mark Evill a v neposlední řadě Subgate.

Fanoušci pohodlí a diskrétních boxů si přijdou na své ve VIP prostoru klubu Hany Bany aka Chill Lounge. Možnost rezervace stolů je samozřejmostí. Ve VIP zóně se zaměřením na House a Tech House Vám zahrají Cidoo, Peet Sanders, Berisha, The Cirkus, Rio, Tibiza, Billy Bright, Nicolas V, Zendi, Wulky, Tokátko.

Co říct závěrem? Startujeme ve 22.00 – konec naplánován na 8 hodinu ranní. Pro prvních 100 návštěvníků máme připraven welcome drink – v podobě shotu vodka s energy od našeho partnera Crown. Vodka za 50 Kč a energy za 55Kč, dále tématické dekorace v prostorech garáží a v neposlední řadě si budete moci koupit merchandise v podobě triček a brýlý Festia festivalu.
 

Hany Bany club
Tel: 602328767
5. května 1640/65
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: