Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
února

Podnikání: nejdřív srdce, potom peníze

Chefstarter

zpět na výpis akcí
 

Povídání s S Adamem Marčanem.

Datum:03. 02. 15
Cena:555 Kč
Čas:18:00 - 21:15
Kategorie: poznání|ostatní

REGISTRACE: http://goo.gl/forms/YC9xucIhjA

Kurzy pořádáme především pro členy Chefstarteru, foodies a zakladatele startupů, ale rádi přivítáme každého, koho zaujalo toto téma.


KURZ JE POSTAVEN NA TĚCHTO PILÍŘÍCH:
Esence podnikání
Služba a produkt
Vztah s klienty a zákazníky
Spolupráce v týmu 
Osobní renomé

O LEKTOROVI:
Rád poznávám nové a opouštím svou komfortní zónu. Věřím v to, že je lepší žít, než hromadit a od toho se odvíjí můj život. Snažím se dělat jen to, co mě baví a co mi dává smysl. Rád se pohybuju na hraně mezi spoustou lidí a samotou. Fotím, žiju, píšu a raduju se. Bavím se rozvojem Naučmese.cz a pro své klienty vytvářím webové stránky a navrhuji uživatelská rozhraní.

Jezdím na skejtu a snowboardu. Zajímám se o minimalismus a o to, jak se nenechat úplně pohltit systémem – nemít hypotéku, nestrachovat se z televizních zpráv a naopak – opouštět dogmata a otevírat se novým podnětům. Věřím, že smysluplný směr podnikání je nejprve o samotné radosti z tvorby a plnění potřeb druhých lidí – tím dochází k vlastnímu naplnění a až následně, jako odměna, přicházejí peníze. Často dokonce víc, než kdybychom se na ně upínali.

 

Chefstarter
Tel:
Husitská 60
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: