Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

MittelCinemaFest 2014

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

12. středoevropský festival italského filmu.

Začátek:10. 12. 14
Konec:14. 12. 14
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: kultura|kina

Přehlídka nabízí panorama současných úspěšných italských filmů, které vzbudily pozornost nejen u domácího publika, ale byly více než pozitivně přijaty také na mezinárodní úrovni. Tvůrci většiny těchto filmových děl se neváhají dotknout ožehavých témat a problémů současné italské společnosti. Veřejnost má možnost v pěti dnech shlédnout těchto osm snímků: Smetto quando voglio, I nostri ragazzi, La mafia uccide solo d´estate, Più buio di mezzanotte, Il Capitale umano, Il giovane favoloso, In grazia di Dio, Anime nere.

Akci pořádají: Velvyslanectví Italské republiky a Italský kulturní institut v Praze, Istituto Luce Cinecittà v Římě, CAMIC-Italsko-česká smíšená obchodní a průmyslová komora a Kino Lucerna.

Spolupráce: Italian Business Center, Progetto Repubblica Ceca, La Pagina di Giovanni Usai, Nadační fond Eleutheria na podporu výtvarného umění, il Mulino, hotel Alchymist, UniCredit Bank, Ferrero.

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: