Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Barevné předvánoční odpoledne u Halánků

Náprstkovo muzeum asijských, afrických a americ...

zpět na výpis akcí
 

Ochutnejte exotickou kuchyni a seznamte se s barvitou ázerbájdžánskou kulturou!

Datum:07. 12. 14
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: kultura|ostatní gastro|

Již po čtvrté se uskuteční oblíbený předvánoční program, který zve do Nárpstkova muzea, tedy domu U Halánků.  Tentokrát bude úzce spojen s novou výstavou Ázerbájdžán – čarovná země ohně.

Návštěvníci se dozvědí, jak si připomínají konec roku lidé v Ázerbájdžánu. Jistě využijí i příležitosti ochutnat ázerbájdžánskou kuchyni, poslechnout si vyprávění o slavném středověkém básníkovi Nizámím nebo se zúčastnit komentovaných prohlídek obou výstav, probíhajících v Náprstkově muzeu. 
Jelikož je letos součástí programu i akce pro rodiny s dětmi Aspoň na víkend se nech unést ázerbájdžánskými zvyky, pověstmi, tradicemi, dobrotami, budou po celé odpoledne budou k dispozici dětem i dospělým návštěvníkům tematické výtvarné ateliéry, kde si bude možné vytvořit zajímavé dekorativní předměty, inspirované výstavou o Ázerbájdžánu.

Náprstkovo muzeum as...
Tel: 224 497 500
Betlémské náměstí 269/1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: