Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
ledna

Chef Time Fest

AvantGarde

zpět na výpis akcí
 

Můžete se těšit na školy vaření, workshopy, kuchařské show a hlavně pětichodová menu připravovaná pěti šéfkuchaři – CHEF TABLE.

Začátek:20. 01. 15
Konec:05. 02. 15
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Připravili jsme pro vás další festival … v jeden čas na jednom místě, budete moci ochutnat sladěná menu od nejlepších českých šéfkuchařů.

Přední pražští šéfkuchaři se představí v rámci dalšího ročníku Chef Time Festu. Od 20. ledna do 5. února budou své umění prezentovat hvězdy jako Jan Punčochář nebo Miroslav Kalina. 

Nejlepší šéfkuchaři, unikátní koncept degustací, kuchařských show a jedinečných menu. To je Chef Time Fest. Nejen, že můžete osobně poznat ty nejlepší kuchaře z předních pražských restaurací, ale můžete je také sledovat při práci, sdílet s nimi své kulinářské dojmy a především ochutnat jejich speciality.

Letošní zimní festival celkem čítá dvanáct akcí bude se odehrávat v pořádající restauraci AvantGarde, která hostí večeře s šéfkuchaři zvané Chef´s Table a školu vaření zaměřenou na ryby, mušle a ústřice. Další restaurací hostící letošní Chef Time Fest je prestižní Grand Cru, kde proběhnou dvě vinné degustace spárované s občerstvením od Jana Punčocháře. Třetí z degustací pod vedením nejlepšího sommeliéra roku 2014 Jakuba Přibyla se uskuteční v Kaiserštějnském paláci.

“Osobně se velmi těším na čtvteční večeře Chef´s Table, které beru jako vyvrcholení každého týdne festivalu. Atmosféra, která vládně při těchto večerech je naprosto úchvatná a přenáší se z kuchyně na talíř a hosty, to musíte zažít,” říká ředitel festivalu Karel Šimůnek z restaurace AvantGarde.

Zimní Chef Time Fest představí tyto šéfkuchaře: Radek David, Roman Dolejš, Titus Eliáš, Marek Fichtner, Petr Hajný, Marek Šáda, Patrik Havlíček, Miroslav Kalina, Karolína Kocincová, Jiří Král, Tomáš Levý, Jan Punčochář, Marek Raditsch, Lukáš Skála, David Šašek, Lukáš Želechovský, Lucie Průšová.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: