Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
prosince

Listování v Doxu

Archiv výtvarného umění

zpět na výpis akcí
 

Archiv výtvarného umění pořádá předvánoční prohlídku Archivu s možností zakoupení knih a katalogů ze svých duplicit.

Datum:11. 12. 14
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: poznání|knihy

Akce proběhne v Centru současného umění DOX a bude provázena řadou doprovodných akcí.

Rádi bychom Vás informovali o činnosti Archivu výtvarného umění, jeho rozsáhlé sbírce dokumentů o moderním a současném umění a o možnostech využití jím provozovaného informačního systému abART, jenž je současně katalogem sbírek Archivu i znalostní databází.

Čtvrteční podvečer bude provázet knižní trh, kde bude možné zakoupit řadu zajímavých uměleckých publikací a katalogů za symbolické ceny a pořídit jedinečné vánoční dárky. S historií a činností Archivu a databáze abART vás seznámí jejich zakladatel Jiří Hůla prostřednictvím záznamu své přednášky. Současně je pro návštěvníky připraven hudební blok v obsazení Martin Tvrdý, Sonja, Aid Kid.

Archiv výtvarného umění
Tel:
Poupětova 1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: