Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
listopadu

Space Junkie (CZ) - electro dance live

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

zpět na výpis akcí
 

Space Junkie (CZ) - electro dance live

Datum:04. 11. 14
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| party a kluby, zábava - ostatní,

Producenti a muzikanti Honza Horáček a Aleš Zenkl (známí třeba z doprovodné kapely Miroslava Žbirky) po deseti letech oprášili svůj elektro-taneční projekt Space Junkie.

„O návratu jsme už nějakou dobu přemýšleli a zkraje léta jsme se do toho pustili. Máme spoustu nových songů, nový klip, nové koncertní pojetí a hlavně obrovskou chuť vrátit se k taneční klubový muzice,“ říkají Space Junkie. Co nejdřív by chtěli začít regulérně koncertovat, v lednu dokončit další písničky a možná i album. „Nechceme ho uspěchat, dáme si záležet a vydáme ho kromě elektronické podoby i na vinylu,“ dodává kapela.

Klip ke comebackovému singlu se natáčel během jedné zářijové noci v barrandovských ateliérech a byl hotov nečekaně rychle. Celé natáčení zabralo necelé tři hodiny.

Zahajovací koncert s novým programem a křtem klipu se chystá na 4. listopadu do pražského klubu La Loca. Jako hosty si na tento zahajovací koncert pozvali Defa (Prago Union), Tommyho Angela (Goodfellas) a Marthu.

VSTUP ZDARMA

La Loca MUSIC BAR &a...
Tel: 221 595 350
Odborů 4
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: