Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
listopadu

Nike Chodov training

Nike+ Run Club

zpět na výpis akcí
 

Déšť. Zima. Tma. Nenech se zastavit.

Datum:19. 11. 14
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: sport|běh a kolo

Prague Runners běží dál.

We Run Prague je za námi, ale my neusínáme na vavřínech. Neexistuje pro nás cílová čára. Běžíme pořád dál a za každého počasí. Jsme Prague Runners a vedou nás zkušení Nike trenéři, kteří ti pomůžou běhat líp a víc, naučí tě techniku a poradí s výběrem vhodné běžecké obuvi. Běháme ve skupině, protože nás to baví a více nás to motivuje překonávat svoje hranice. 

Tréninky z Nike Prague a Nike Chodov pro tebe pořádáme vždy ve středu jednou za dva týdny. Prodejny se pravidelně střídají. Zahájení tréninku je vždy v 18:00 přímo uvnitř prodejny, kde si můžete uschovat své věci a prohlédnout nejnovější běžeckou kolekci. Každý trénink i s protažením trvá přibližně 60 - 90 minut. Na začátku každého tréninku se rozdělíme do dvou skupin dle náročnosti a zaměření. Vybereš si, na co máš chuť a sílu. Úplní začátečníci jsou vítáni!

Tréninky jsou zdarma a dokonce ti na ně půjčíme nejnovější modely běžeckých bot Nike, které tak můžeš opravdu pořádně otestovat. 

Na svém prvním tréninku si můžeš vyzvednout členskou kartičku a sbírat razítka za účast. Až budeš mít razítek 20, dostaneš od nás parádní klubové triko Prague Runners.

Tak neváhej, vezmi s sebou kámoše a přijďte, než se zima zeptá.

Nike Chodov
Tel: +420604627726
Roztylská 2321/19
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: