Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
listopadu

Obchodní vyjednávání

Impact Hub Praha

zpět na výpis akcí
 

Cesta ke shodě – jak převést jakékoliv vyjednávání na vítězství pro obě strany.

Datum:04. 11. 14
Cena:Zdarma
Čas:15:30 - 18:00
Kategorie: poznání|centra, workshopy

Lektor: Ing. Michaela Tilton, MBA

Schopnost vyjednávání určuje směr kariéry manažerů a otevírá příležitosti pro podnikání. Vyjednávacích stylů je několik, ale efektivní je jen jeden.

V tomto prakticky zaměřeném kurzu se seznámíte s principy efektivního vyjednávání, metodami,jak rozpoznat nefér taktiky a jak se jim bránit. Získáte návod, jak zefektivnit Vaše schopnosti vyjednávat se zahraničními partnery v angličtině, který se učí na top business univerzitách.

Na případové studii z Harvardu si vyzkoušíte principiální vyjednávání a zhlédnete video ukázky vyjednávacích taktik největších autorit v tomto oboru. Projdete vhodné a nevhodné anglické obraty u vyjednávacího stolu. Součástí kurzu je i individuální koučink s lektorkou.

Kurz je vedený lektorkou, která během své kariéry vedla nesčetná vyjednávání s obchodními partnery od startupů ze Sillicon Valley až po představitele finančních institucí z Wall Street.

Impact Hub Praha
Tel: 734746923
Drtinova 10
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: