Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

95. narozeniny

Chapeau Rouge

zpět na výpis akcí
 

Klub Chapeau Rouge slaví své 95. narozeniny!

Datum:27. 10. 14
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Jak už se stalo zvykem, i letošní oslava bude opět ve velkém stylu. Jako tradičně se do žádného patra klubu nevybírá vstupné a kromě výborné hudební produkce se počítá se speciálními živými performancemi, dekoracemi a narozeninovými překvápky.

Xavier Baumaxa s kapelou Jazz Sextet se postará o zábavu jako headliner undergroundového patra. Tento vystudovaný učitel češtiny a angličtiny se hudbě věnuje už dvacet sedm let a vydobyl si své pevné místo na české hudební scéně. Jeho unikátní projev, pro jeho koncerty typický, se díky živé kapele ještě násobí. Baumaxa je známý především díky svým promyšleným textům plným slovních hříček a brilantní hře na kytaru, kterou často paroduje jiné hudební styly.

Z djs navštíví Chapeau Rouge mimo jiné Thomas Tesla nebo Colin Dale. Tento světoznámý londýnský dj se ve své tvorbě neomezuje pouze na elektroniku, ovlivněn byl rozmanitými žánry, jako je soul, reggae, jazz nebo funk. Za svoji více než dvacetiletou kariéru se stal jedním z nejznámějších londýnských djs současnosti.

Dále hrají: Kay & Tvzex (Sunshine) dj set, Them Darned Teenagers, ABAB, Bass Drop djs, Jakobeen, Circus Problem, Zagashi, Subgate a Dan Cooley.

Chapeau Rouge
Tel: 222316328
Jakubská 2
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: