Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

Holešovice Fashion Market 10 - XMAS

Nové trhy

zpět na výpis akcí
 

Poslední listopadový víkend dáme na frak všem neoriginálním „měkkým dárkům“ pod stromečkem! 

Začátek:28. 11. 14
Konec:30. 11. 14
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Od pátku 28.11. do neděle 30.11. se haly 13 a 40 v Holešovické tržnici v Praze promění v ráj všech, kdo chtějí potěšit své blízké něčím nápaditějším, než tlustými ponožkami a svetrem se sobem. Celé tři dny tu bude probíhat jubilejní desáté pokračování trhu s nezávislou módou, šperky a designem Holešovice Fashion Market.

Holešovice Fashion Market je otevřen pro každého v každém věku. Pro rodiče s dětmi je připraveno divadélko pro děti, opět bude fungovat také dětský koutek. Nové znalosti a inspiraci můžete načerpat na workshopech. Po celou dobu budou hrát skvělí Dj ´s, o bříška se postará kvalitní občerstvení (jak pro milovníky masa, tak pro vegetariány). Po celodenních nákupech a čerpání inspirace jsou připraveny také oblíbené after parties.

To vše si můžete pořádně užít za každého počasí. Obě haly jsou vytápěné, s kvalitním zázemím. I kdyby venku trakaře padaly, vybrané kousky si budete moci v klidu a teple vyzkoušet. 

Vstup je opět zdarma a bez bariér.

Nové trhy
Tel: 775 635 426
Jateční
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: