Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
listopadu

Grand Jour de Champagne

House Champagne Épernay-Prague

zpět na výpis akcí
 

Festival šampaňského.

Začátek:05. 11. 14
Konec:08. 11. 14
Čas:16:00 - 12:00
Kategorie: gastro|festivaly

Termín 5. – 8. listopadu 2014 si již do svého diáře zapisují všichni milovníci šampaňského a nevšedních gastronomických zážitků. V těchto dnech totiž proběhne osmý ročník unikátního festivalu Grand Jour de Champagne. Návštěvníci se mohou těšit nejen na tradiční exkluzivní bankety a velkou přehlídku Champagne Exhibition, ale také na další akce z bohatého doprovodného programu. 

K nim patří např. degustace Prestige Cuvées champagne, degustace Club Blanc de Blancs nebo ojedinělá vertikální degustace champagne Salon, chybět nebudou kombinace šampaňského s plody moře či kaviárem. Nikde jinde nemohou návštěvníci ochutnat vedle sebe tolik prestižních značek champagne jako právě zde. Těšit se můžou např. na značky de Venoge, Salon/Delamotte, Deutz, Mailly Grand Cru, G. H. Mumm, Fleury a mnoho dalších.

Festival proběhne v reprezentativních prostorách Smetanovy síně pražského Obecního domu, Best Western Premier Hotel International Brno a v dalších partnerských restauracích a hotelech v Praze a Brně. Špičkovou gastronomii bude letos opět reprezentovat belgický šéfkuchař Michael Nizzero, nejmladší kuchař oceněný michelinskou hvězdou. Nizzero v současnosti působí v hotelové restauraci pětihvězdičkového hotelu La Briqueterie v Épernay v oblasti Champagne. Předtím pracoval např. ve Velké Británii či Dubaji. Letošní banket bude inspirován pokrmy mistrů kuchyně, kteří vařili pro francouzské panovníky.

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: