Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
listopadu

Rodina Odvedle 2014

Občanské sdružení SLOVO 21

zpět na výpis akcí
 

​Pozvěte i letos k nedělnímu obědu nové přátele.

Datum:23. 11. 14
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: gastro|ostatní

Ochutnejte speciality světové kuchyně a zažijte netradiční setkání buď u vás doma, nebo u vašich hostitelů! Stačí jen vyplnit on-line přihlášku! O to ostatní se už postaráme my! Setkání českých a migrantských rodin vyvrcholí 23. 11. 2014 ve 13:00!

Projekt představuje jedinečnou příležitost potkat zajímavé lidi, poznat jejich osudy a dozvědět se více o kultuře jiných národů. Koncept rodinných setkání v rámci projektu Rodina odvedle úspěšně funguje v České republice od roku 2004. Ke společným obědům zasedlo za tu dobu již 1124 českých rodin a rodin cizinců. Setkání podporují vzájemnou komunikaci, porozumění jiné kultuře, budování osobních vztahů mezi českými rodinami a rodinami cizinců, stejně jako i integraci cizinců na osobní úrovni. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: