Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
října

Cooly G (Hyperdub, UK)

NEONE

zpět na výpis akcí
 

Radio Wave a Lunchmeat pokračují s druhou ze série svých společných klubových nocí.

Datum:10. 10. 14
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Londýnská Cooly G, vlastním jménem Merissa Campbell, tvoří již od roku 2008 svůj specifický klubový crossover, který po svém čerpá ze zvuků a nálad UK Funky, R&B, dubu i synth-popu. Hned se svým druhým singlem Narst/Love Dub nalezla útočiště na labelu Hyperdub, který letos slaví 10 let existence ve velkém stylu - a coby chráněnkyně jeho šéfa Stevea Goodmana aka Kode9 se brzy stala jednou z nezařaditelných stálic eklektické značky. Její debutové album Playin Me (2012) kombinovalo převážně introspektivně laděné beaty v Burialovsky zastřeném duchu s vlastním éterickým zpěvem v unikátní autorskou výpověď zasahující dalece za hranice klubového spektra. Letos se Cooly G vrací s druhou deskou Wait 'Til Night, která vychází přesně v den akce – 10. října – a na které se dle svých slov z ohniska tanečního parketu stahuje ještě markantněji; dle jejích slov jde o „album senzitivní lo-fi bedroom music.“ Svůj nový zvuk i mnohem přímější taneční ambice představí prémiově právě v NEONE.

Cooly G se dostane lokálního supportu tzv. přesně na míru – jejím klubovým zkazkám bude sekundovat domácí tahoun UK Funky (a pořadatel klubové noci Funk’d Up) Dryman, slovenský beatový estét (a nynější pražský resident) Teapot, ostrovním klubovým undergroundem silně inspirovaný producent Smeti, DJka, moderátorka a grooverka Mary C a Radio Wave DJs (aka Duo Vajec Jiří Špičák a Matěj Schneider).

 

NEONE
Tel:
Bubenská 1
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: