Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
října

DIVADLO VOSTO5: DRUHÉ MĚSTO - premiéra / zadáno

Čtyři dny o.s.

zpět na výpis akcí
 

Site specific projekt pro Palác U Stýblů / PREMIÉRA.

Datum:11. 10. 14
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Druhé město odhalí skrytou tvář noční Prahy. Na hraně fikčního a skutečného světa se bude bojovat o nadvládu nad Václavským náměstím. Pasáž u Stýblů se stane časoprostorovým tunelem z historie do budoucnosti a zpět. Občané se stanou herci a herci občany. Zůstane telefonní budka telefonní budkou?! Zvítězí dobro nad temnotou? …a co ten druid tam vzadu?!

Neopakovatelný street-site specific Divadla Vosto5, VerTeDance a studentů KALD DAMU, v jehož hlavních rolích jsou náměstí, procházející lidé, letící ptáci a několik inscenovaných postav prožívající své příběhy právě dnes, tady a teď. Každá minuta znamená nové konstelace, vztahy a situace. Druhé město navazuje na linii inscenací divadla Vosto5, které přetékají do venkovních prostor, atakují realitu na nečekaných místech, manipulují skutečnost v nečekaných souvislostech, propojují improvizaci s fixními sekvencemi.

Diváci slyší zblízka a koukají zdálky. Každý večer jiný mix.

Koncept a režie: Jiří Havelka, Ondřej Cihlář a Vosto5
Producent: Petr Prokop a Vosto5
Účinkují: členové Divadla Vosto5, VerTeDance a studenti katedry alternativního a loutkového divadla DAMU

Projekt vzniká v koprodukci Divadla Vosto5 a festivalu 4+4 dny v pohybu za podpory hlavního města Prahy, Ministerstva kultury ČR, Státního fondu kultury ČR a Nadace Život umělce.

Čtyři dny o.s.
Tel: 224809116
Palác U Stýblů
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: